Svakodnevna IC Bus linija – Zagreb – Ljubljana – München


Često putuješ, ali uvijek izabereš neki drugi oblik prijevoza? Naporno ti je i neudobno putovati nekoliko sati u autobusu? Što kada bi Vas uvjerili da je IC Bus totalno drugačiji od svih autobusa u kojima ste se vozili?!

Veći razmak između sjedala –  kako bi i sjedenje postalo udobno, prostor za ručnu prtljagu da Vas ne opterećuje, utičnica za prijenosno računalo između sjedala- jer ste poslovna osoba i to vrijeme ćete  iskoristiti za posao ili jednostavno ne možete bez interneta.

Kako smo sad zaključili da ne možete bez interneta tu je besplatan wifi da surfate bezbrižno cijelim putem. A dok surfate možete kupiti grickalice i piće za vrijeme vožnje.

Ako pak tražite neki drugi oblik zabave tu je naš entertainment sustav u obliku glazbe, filmova i knjiga. Put od Zagreba do Münchena uz nas jednostavno postaje kraći.

S nama možete putovati svakodnevno 3 puta prema Münchenu. Grad za svačiji ukus, ne prevelik, ne premalen, grad sa bogatom srednjovjekovnom kulturom ali i modernim zdanjima. Također München je poznat i kao sjedište automobilske industrije te svakako preporučujemo da posjetite BMW muzej koji će vas oduševiti svojom ljepotom ali i odličnim autima koje možete razgledati.

Svakako dok ste u Münchenu morate probati i pivo, a neke od naših preporuka su Paulaner, Hofbrau i Augustiner, najstarije njemačko pivo.

Polasci sa autobusnog kolodvora u 7:00, 15:00 i 23:00 sata već od 198 kuna.

Prednosti IC Bus-a: klimatizirani prostor i WC, besplatna prtljaga, direktna vožnja bez stajanja do Münchena (uz kratak odmor u Ljubljani), dodatna usluga te veća udobnost u autobusu a za nastavak putovanja možete rezervirati Deutsche Bahn kartu za ICE DB vlak u bilo kojem smjeru Europe – jednom kartom do konačnog cilja!

Više informacije o samoj liniji možete pročitati ovdje: http://panturist.hr/icbus-zagreb-ljubljana-munchen/

Karte je moguće kupiti i preko naše online prodaje ili u našoj turističkoj agenciji u ulici Frana Supila 10. Također nas možete kontaktirati i putem telefona (0)1 61 50 207.

Vrlo smo aktivni i na društvenim mrežama Facebooku i Twitteru! I tijekom vožnje nas možete kontaktirati i zatražiti pomoć!

S Panturistom sigurno i udobno do cilja, jer je važno tko Vas vozi!