PREDAVANJE O KULTURNIM I POVIJESNIM ZNAMENITOSTIMA DUBROVNIKA


Znate li da se na otoku Lokrumu nalaze sve biljne zajednice mediteranskog područja Europe ili kako dubrovački knez nije smio biti mlađi od 50 godina? Znate li kako je, prema legendi, sv. Vlaho spasio Dubrovnik i postao zaštitnikom grada?

Sve to, i mnogo više, saznajte na predavanju o kulturnim i povijesnim znamenitostima Dubrovnikate predstavljanju jedinstvene knjige – monografije colibri DUBROVNIK,u knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva 5, u ponedjeljak, 27. travnja, s početkom u 18.00 sati.

Kroz povijest i sadašnjost velebnog Grada voditi će Vas autori knjige colibri DUBROVNIK i osnivači Biblioteke colibri; gđa Melina Mohorić i g. Damir Lujo.

 Knjiga colibri DUBROVNIK prva je u nizu knjiga o ljepotama i znamenitostima Hrvatske Biblioteke colibri. Ova dimenzijama malena, a sadržajem bogata džepna monografija otvara prozor u velebnu prošlost i uzbudljivu sadašnjost grada Dubrovnika. Pridružite nam se na ovom živopisnom predavanju i upoznajte  autore knjige colibri DUBROVNIK, koji će Vas provesti kroz svoje stvaralaštvo i približiti vam čudesni Grad.

Biblioteka colibri